Check at brugt bil

En ny bil kan ikke være værd alle de penge, du planlægger at bruge!

Hvis du er på et virkelig stramt budget, og ikke bekymre sig for meget om prestige i at have en helt ny bil, kan købe en brugt bil være den bedste løsning for dig. Hvorfor siger vi det kunne være en bedre løsning?

Alt du skal gøre er afhente en brugt bil notering at se, at helt nye biler mister overalt fra 30 til 40 procent af deres oprindelige pris i så lidt som to år. Der er nogle temmelig stejl. Her er et andet tal, 65 procent dette er den mængde du spare hvis du køber en brugt bil, der er fem år gamle i stedet for en helt ny.

Teoretisk set biler af denne alder, så længe de har været godt plejet vil udføre lige så godt og er lige så pålidelig som deres helt nye kolleger. I virkeligheden, blive de selv bedre tilpasset til daglig brug da det er allerede blevet brudt i og korrekt sat op.

Selvfølgelig kan du rabat muligheden for, at den brugte bil du kigger på ikke er i bedste betingelser. Derfor når landmåling brugte konsultere biler til at købe følgende tips.

1. kontrol, udvendige

Den første ting at kigge på er den generelle tilstand af bilens organ og finish. Hold øje med maling skjolder og dårlig kroppen passer. Også kigge efter kroppen fyldstof. Kan du bruge en simpel magnet til at hjælpe dig med at udpege mistænkelige steder. At finde nogen af disse er bevis for en tidligere bil kollision.

Også se ud, hvis bilen er nymalet. Kan du spørge, hvorfor det er så. Det kan betyde en større overhaling på grund af nogle omfattende skader. Rust er et dårligt tegn af kroppen skader, så er fugt i bagagerummet.

2. check Suspension

Gå til hvert hjørne af bilen og tryk ned på dem. Hvis bilen hopper mere end en gang, skal du muligvis har stød installeret.

Prøv at skubbe eller trække hjul fra ved siden af bilen. Hvis hjulene kan være puffede, eller hvis de flytter ind eller ud, kunne der være alvorlige skader CV leddene eller lejerne.

Hvis dækslid er ujævn, dette er tegn på dårlig suspension. Hvis bilen du checker har nye dæk, skal du være mere forsigtig og teste suspensionen grundigt.

3. Tjek indersiden af bilen

Sørg for, at polstring, lugt og tilstand af bilens interiør er acceptable og i en alder af bilen.

4. Tag det for en Spin

Har en ven, observere dig mens du tager bilen til testkørsel. Bilen skal være stabil og bør ikke vise tegn på at flytte fra side til side. Hvis det er tilfældet, kunne der være et stort problem med ramme eller suspension. Hvis du kan, har en mekanisk se på det også.

Internettet har ændret den måde, alle gør forretninger. Virksomhederne er begyndt at udforske, hvordan internettet kan lette bedre, hurtigere og mere bekvem operationer. Dette har resulteret i virksomheder, der tilbyder noget online – fra sælger tøj og sko, at bestille pizza online og endda søge efter tilgængelige realty. Tro det eller ej, kan du endda søge efter brugte biler online også.

Leave a Reply

Your email address will not be published.