De bedste sovepladser til par

Der er mange slags senge. Hver seng har sine egne særskilte egenskaber. Både hukommelsesskum og urethanskum senge gør fremragende valg. Mens de tilbyder støtte og trykaflastning, kan begge være højere eller mindre lydhøre end nogle andre materialer. Du kan finde memory-foam madrasser med køleteknologi. Dette kan dog få dem til at varme op. Derfor kan du overveje en gel-infunderet, memory foam madras, der har faseskiftende materiale. En polyurethanskumseng vil føles som en svamp, men er også meget holdbar.

Helix Midnight er en gennemsnitlig fast madras, der giver trykaflastning og giver mulighed for nem bevægelse. Dette er et godt valg for par, der ønsker at bytte det ud. Det modtages godt af kunderne for sin alsidighed og ydeevne. Denne sengs ulempe er dens manglende evne til at reagere på kropsvarme og manglende lydhørhed. Det er muligvis ikke egnet til par, der deler sengen.

Nektarmadrassen blokerer bevægelsesoverførsel, hvilket gør den perfekt til par. Den tykke støttekerne på Nektarmadrassen stabiliserer sengen og beskytter den mod at synke. Denne madras er muligvis ikke lydhør nok til at give par mulighed for at have sex. Selvom Nektarmadrassen måske ikke er så behagelig, som du foretrækker, er den stadig et godt valg for par. Det er behageligt nok til at blive brugt af de fleste sveller, og kommer med en række fordele.

Selv med alle disse fordele er der stadig mange faktorer, du skal tage i betragtning, før du køber en kontinental seng. Dit valg af størrelse eller komfortniveau afhænger af dine præferencer. Edge support er det, du først skal kigge efter, når du køber en seng. Kantstøtte er den vigtigste faktor i en seng. En bed-in a-box, der har meget lidt støtte, kan få dig til at føle dig trang. En forbedret model vil give mulighed for mere plads mellem sovende partnere og maksimere det tilgængelige overfladeareal.

Sengens holdbarhed er en anden vigtig overvejelse. Allswell-sengen vejer kun 3,5 pund og har en robust ramme. CertiPUR US certificering garanterer, at Allswell sengen er fri for kemikalier og tungmetaller. Det reagerer hurtigt på dine bevægelser. Det skal ikke kun være behageligt, men også holdbart. Det skal tilbyde både støtte og holdbarhed.

Nektar har en solid base, hvilket eliminerer støjproblemer. Kantkvaliteten er også meget bedre end industristandarden. Den har to ekstra tommer skumdæmpning for at give en luksuriøs fornemmelse. En anden vigtig funktion at kigge efter, når du køber en seng, er en skumpudetop. En seng, der indeholder disse funktioner, vil helt sikkert være mere behagelig og vare længere.