NewsFlash! Frank Thomas efterlader EDC guld…

Denne uge!

Klassificeret annoncer – (et register af lutter spam)

Meget gerne en avis klassificeret annonce sektion, der er hundredvis hvis ikke tusindvis af steder online, du kan indsende en “website Promotion” klassificeret annonce for at promovere din virksomhed. Desværre, formatet af disse ting blot inviterer svær spamming som et par hundrede webmasters derude vil løbende spam hver enkelt annonce millioner af gange, nogle gange dagligt, til den samme mappe!

Du kan aldrig har set en af disse ting, fordi de er gemt væk hvor menneskelige øjne ikke ville sandsynligvis gå. De er oftest snuble på fra anden siden, når nogle fidus kunstner sælger en newbie en “annonce sprængning” eller noget lignende trick garanterer, at den stakkels fyr notering vil blive bogført i tusindvis af forskellige steder.

På den lyse side, er sådan en liste placeret i en kategori, så at nogen resulterende trafik ville være semi-målrettet. Annoncer bogføres også straks disse automatiske bestyrelser, så al trafik ville være instant samt med. Men hvor min begejstring slutter. Da der er så mange annoncer kommer, vil jeres kun bo på den øverste side i et par sekunder, hvis så lang tid. Til min viden, ingen har nogensinde læst en af disse horrible, spammy annoncer og ingen i deres rette sind vil nogensinde.

Søgemaskiner undgå disse steder som pesten og bliver fundet i dem kan faktisk SÃ…RE din søgemaskine placeringer! Meget sandsynligt, disse lister vil sandsynligvis gøre mere skade for dit websted end god. Jeg kan varmt anbefale at holde din distance.

Leave a Reply

Your email address will not be published.