Gode råd, hvis du gerne vil backpacke i dit sabbatår

Sabbatåret er en fantastisk mulighed for at opleve noget andet af verden, før du finder du af, hvad næste skridt i dit liv skal være. Du kan bruge dit sabbatår til både at arbejde og få masser af erfaring og til at rejse ud i verden som backpacker. Backpacking er en spændende måde at rejse på, fordi du pakker alt ned i en taske, svinger den på ryggen, siger farvel til venner og familie og drage ud for at opleve et andet land alene eller sammen med andre.

Vælg din drømmedestination

Hvis du drømmer om at backpacke i dit sabbatår, er det først og fremmest nødvendigt at få pengene til det. Det kan du gøre ved at spare op selv eller tage et lån voreslån.dk. Derefter skal du udvælge den helt rigtige destination for dit nye eventyr. Der er nemlig mange steder, du kan rejse hen som backpacker. Nogle af dem er:

  • Australien eller New Zealand
  • Lande i Asien såsom Vietnam, Thailand, Cambodia, Tibet og Nepal
  • Amerika og Hawaii
  • Afrika
  • Sydamerika som for eksempel Ecuador, Peru og Brasilien

Når du har fundet din drømme rejsedestination, skal du beslutte dig for rejsetidspunktet. Her kan det i nogle tilfælde være en god ide at undersøge, hvornår der eventuelt er regntid eller tørtid. Det kan have betydning for dine videre forberedelser, og hvilke oplevelser du vil kunne få i det pågældende land, du vælger at rejser til.

Pak fornuftigt og let

Kunsten ved at backpacke er at pakke fornuftigt og så let, at du kan have det hele i en backpack og stadig bære den på ryggen. Derfor bør du nøje overveje, hvad du får brug for, og hvad du eventuelt kan købe, når du kommer frem. Du kan for eksempel købe de mest basic ting, når du mangler dem såsom toppe og undertøj. Der er dog også nogle ting, der er nødvendige at pakke hjemmefra. Det er for eksempel vigtigt, at du har alt dit medicin med hjemmefra, de nødvendige sko til at vandre rundt i og den rigtige valuta.