Vedisk astrologi og Kaal Sarpa Dosh

Hvad er Kaal sarpa dosha?

Når to eller flere planeter kombinere i et sted dette kaldes yoga (kombination). Når denne yoga give uheldige resultater i livet af en person, kalder vi det som dosha.

I et horoskop af en person, når alle planeterne er sømmede mellem Rahu (drager hoved) og Ketu (drager hale) af denne dosha er produceret. Gamle indiske astrologi er tavs om denne dosha og moderne indisk astrologer er endnu at færdiggøre eksistensen af denne dosha i et horoskop og resultaterne af denne dosha. I denne dosha alle planeterne er opslugt Rahu og Ketu og person er i et greb af omstændigheder/miljø og finder han intet til succes i livet.

Gamle Scholers af astrologi accepteret denne dosha, men ikke mange detaljer er tilgængelige. Maharshi (sage) Parasher, salvie Varahmihir, salvie Bhrigu, etc havde accepteret denne dosha. Faktisk Rahu og Ketu er anset for at være skyggefulde planeter i Vedisk astrologi. Astronimically de er to noder i orbit opstigende knude og faldende node. Derfor de er købedygtig skabe mysterier i livet af en person og person holde aldrig ting i livet, som man kan aldrig holde skyggen.

RESULTATERNE AF DENNE DOSHA (KOMBINATION)

1 HUS FRED FORSTYRRET

2 INGEN AFKOM

3 ADSKILLELSE MELLEM MAND KONE

4 KRONISKE SYGDOMME

5 ULYKKER

6 DEPRESSION

7 FORSTYRRET SøVN, DRøMME

8 PSYKISKE PROBLEMER

9 SKJULTE FJENDER

10 æNDRE I ERHVERV

11 TUNGE UøNSKEDE UDGIFTER

12 ENERGISK REJSER

13 SUICIDAL TENDENCIES

14 MANGE HURDELS I DISKURS AF LIV

15 LÃ…N

TYPER AF DENNE DOSHA

Der er 12 grundlæggende typer af denne yoga kan det være utallige, som de producerer bred vifte af effekter

RETSMIDLER (UDSAT FOR PERSONER EGEN RISIKO)

Her er nogle enkle retsmidler ifølge indisk begrebet tilbedelse og tantra. Det tilrådes ikke at følge disse retsmidler blindle bedre tage råd fra forfatter forudgående at anvende

1. tilbedelse af Lord Shiva på hver mandag

recitere mantra – OM NAMAH SHIVAY 108 gange dagligt

Hæld ren vand ved at blande lidt ren mælk på Shiva Linga

(dvs cylinderical sten calles shiva ling)

2 Anvend sandle pulver pasta på forgrunden hovedet dagligt

3 smide 4 kg bly metal strømmende dybt vand på Wednessday aftenen eller på solformørkelse eller på Måneformørkelse eller på new moon (amawasya) ved at anvende carbon black (kaajal) og sennep olie på den.

4 at holde vingerne af påfuglen i hjem

5 iført perler cats eye og hamsonite enten i pendal eller i ringe lavet af fem metaller guld, sølv. zipsum, jern kobber.

Der er antallet af retsmidler til at få ward inauspicios virkninger af denne forbandelse calles Kaal Sarpa Dosha

ER DETTE DOSHA FORDELAGTIG OGSÃ…?

Ja denne yoga er fordelagtig i mange tilfælde, og hvis denne yoga begynder at give positive resultater så er der ingen begrænsning af himlen for disse personer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.