Syv trin til at vælge den rigtige air cylinder.

Hvad har du brug at vide for at vælge den rigtige air cylinder fra de enorme udvalg i den industrielle marketplace? Her er svaret.

Hvor meget kraft skal du flytte objektet du ønsker at flytte?

Du skal vide vægt for objektet. Overveje, hvad objektet flyttes glidende og vide, at denne friktion øger belastningen.

Oversize den nødvendige kraft af cylinder med 25% at tage konto friktion af stang og stempel sælerne i air cylinder sig, og også giver en sikkerhedsmargen, som den vedrører den forventede belastning cylinderen vil se.

Ved din rådighed lufttryk (eksempel: 90 PSI) og formere, gange arealet af stemplet i cylinderen til at få den teoretiske output kraft af cylinderen.

Hvis du ganger 3.14 x radius – i inches – kvadrerede dette er lig med arealet af stempel i kvadrat inches.

Da flaskerne kommer kun i visse bore størrelser, bar standard hen til den standard cylinder der er den næste størrelse op, hvis ingen er præcis boring diameter beregnes. Bemærk, at størrelsen på ydersiden af cylinderen på nogle typer har ingen reel indflydelse på hvad stempel diameter inde i cylinderen er.

Hvor langt vil du flytter objektet?

Hvis du vil flytte objektet fem inches, er det logisk at tro, at cylinder stemplet / rod rejser skal være fem inches. Det kunne være så simpelt. Det kan ikke være. Tage hensyn til størrelsen af det objekt, der skal flyttes for at være sikker på at selve objektet ikke indvirkning på cylinder stang cap på oprulles.

Du måske ønsker at overveje en cylinder med en længere slagtilfælde end nødvendig, så stemplet i cylinder kan stoppes inde i tønden ved at have objektet selv stoppe bevægelsen. Dette stopper stempel fra “bottoming” på enten hætten af flasken, selv. Afhængigt af cyklus hastighed, kan dette øge cylinder liv.

Tage hensyn til hvordan du tilslutter din last til cylinder stangen. Hvis bruger en gaffelbolt af en slags, tage dimensionen konto.

Uanset hvad er fastgjort til enden af stangen, kan stangen, selv kun flytte den distance, som stemplet i cylinderen kan flytte. Det er alle slagtilfælde afstanden du nødt til at arbejde med.

Hvordan vil du knytte din objekt til cylinder rod?

Forsigtig, hvis du skrue objekt på stang tråd direkte. Sørg for at “load” og stangen er justeret.

En stang gaffelbolt er en “sjusket” stik, der skruer ind i slutningen af stangen tråd. Bolt den anden halvdel til din objekt, og de to halvdele er forbundet i midten via en cotter pin slags.

Denne “sjusket” type stik tilgiver nogle forskydning mellem stang rejse og objekt bevægelse for hvis objektet er alt for langt fra akse af stangen, du meget hurtigt vil støde på problemer med air cylinder.

Der er justering koblinger kommercielt tilgængelige, der yderligere vil absorbere forskydning mellem belastning og stang. For ekstreme fejljustering tilfælde, kan belastningen være installeret på stænger eksterne til cylinderen, fjerner næsten alle side-belastning af stangen, selv.

Bemærk, at der er standarder i stang filtergevind størrelse, som ændre sig afhængigt af boringen størrelse af cylinderen.

Yderligere, stænger, selv kan ændres for at reducere størrelsen af tråden, at ændre typen af tråd, at gøre stangen ende et indvendigt gevind, eller til at erstatte standard stang tråd med en stud, der kan, selv stutteriet bryder, fjernes og erstattes med minimale omkostninger til dele og nedetid.

Hvordan vil du vedhæfte cylinderen til din maskine?

Afhængigt af den type og størrelse af cylinder er der mange muligheder for unikke og standard mounts.

De fleste cylindre kommer med integreret montering af en slags, uanset om det er en stang-cap tråd, en bagsiden-cap tråd, en bageste tang for en gaffelbolt mount, gevindhuller som bolte kan slås, forreste eller bageste flanger, trunnion mounts… og så videre. Det afhænger af typen af cylinder.

Husk, hvis den belastning, som flyttes ikke er justeret med stang rejse, vil du have problemer. Derfor, type og placering af belastning vil hjælpe med at bestemme cylinder tilslutningstypen også.

Hvilken type af cylinder?

Nogle valg er:

· repareres luftbeholdere eller “smid-væk” ingen-repairable typer

· NFPA cylindre (north American standard) eller ISO cylindre (europæisk standard)

· aluminium, stål, rustfrit stål, komposit byggeri

· stålstang, rustfrit stål stang, forkromet stang

Normalt, da boringen størrelse af den cylinder får større stil har valgt er en repareres type, som vil bruges flere penge på at erhverve cylinderen bliver derfor omkostninger til reparation en mindre procentdel af de samlede omkostninger. Det er svært at blive ophidset over prøver hen til lave en $80,00 cylinder, når delene koster $30,00 og det vil tage en arbejder to timer til at ordne det. På anden side, hvis cylinderen koster $500,00 – en anden historie.

Boringen størrelse cylinder ændringer, så også vil stang diameter og stang tråde og port-størrelser.

NFPA cylindre er imperial dimensioner og imperial tråde, ISO cylindre metriske dimensioner og tråde.

Du skal overveje de betingelser, som cylinderen skal installeres for at bestemme, hvis du har brug for specielle materialer i deres konstruktion. Også, speciale sæler kan være påkrævet i ætsende, lav eller høj varme miljøer.

Puder?

Som nævnt tidligere, hvis kan du undgå stoppe cylinderen ved at have stempel “bunden ud” inde i tønden, godt. Dette vil øge cylinder liv. Hvis dette ikke er praktisk, din cylinder caps kan normalt har pude ventilationskanaler installeret som, når den justeres, fælde og langsom udstødning af en lille mængde luft fra inde i cylinderen, som stemplet når slutningen af slagtilfælde. Dette giver en pude for at mindske virkningerne af stempel til udgangen cap.

Hvor er det?

Hvis programmet kræver viden om indlæse holdning, kan nærhed sensing enheder normalt føjes til tønde af cylinderen. De vil “gøre” når en magnet på stemplet i cylinderen passerer dem. Da afstanden fra magneten til slutningen af stangen er kendt, vil dette finde belastningen.

Der er en række forskellige placering sensing muligheder for cylindre herunder reed switches, hall effekt switche, lineære potentiometre, eller du kan vælge at fornemme position af belastning selv ved hjælp af en tønde nærhed switch monteret således at skifte “gør” som den belastning, selv ankommer.

Hvis du har brug for placering sensing, Sørg for cylinder du vælger har at kapacitet både med hensyn til magneter på stemplet, og eksterne monteringer til skifte sig selv.

Og der har du det – seks trin til at finde den rigtige cylinder. Held og lykke i din jagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.