Hvordan man kan arbejde med Drywall værktøjer

De rigtige drywall værktøjer er en vigtig del af jobbet. Gode forsyninger til drywall installation og gips finish kan betyde forskellen mellem et professionelt udseende overflade og en rod. Tutorials er tilgængelige online, eller du kan tage en klasse på din lokale hjem forbedring center lære at hænge drywall som en professionel.

Grundlæggende Drywall nødvendige redskaber

Nødvendige værktøjer:

o Trowels: jer vil savn en gips murske og en hjørne murske

o hånd sander med et godt håndtag eller sandpapir og en blok sander

o slibning pole er nødvendig for at nå loftet og andre store områder

o Akku bore nødvendig for drywall skruer. Vælg en større boremaskine, hvis du gør store arbejdspladser, som et hele huset.

o målebånd

o hobbykniv

o T square: få en stor størrelse. Kigge efter en fire fods kvadrat at nå på tværs af en fuld ark af drywall. Dette værktøj er vigtigt for nøjagtig måling og skæring.

o hjørne værktøj: disse kommer i enten stål eller plast. Nogle mennesker bruger begge dele, afhængig af jobbet. Forskellen er i vid udstrækning et spørgsmål om præference.

o 4,5 tommer stål kniv til at fastgøre tape på væggen

o 10 tommer stål kniv til efterbehandling

o mudder pande af rustfrit stål for at blande sammensatte. Rustfrit er det bedste valg, da det ikke vil rust.

Forsyninger behov:

o papir tape til gips tape. Papir er det bedste valg som kniven bevæger sig let hen over dette materiale.

o sandpapir i både 100 og 220 grit

o Drywall sammensatte: søger en alle formål sammensatte. Disse er nemme at anvende og tørre jævnt.

o gips plader

o skruer

o negle

o Drop klude

o så Nøglehullet

o stål lineal

Hvordan man kan arbejde med Drywall værktøjer

Komplet tutorials til at hænge drywall er tilgængelige på internettet. Mange hjem forbedring butikker tilbyder workshops på drywall, der vare fra en dag til en weekend. Disse er gode valg for begynderen. En stor fejl mange mennesker gør forsøger at gøre jobbet for hurtigt. Det er bedre at gå langsomt og tage flere dage. Resultaterne vil være mere professionel, og du bliver gladere, når du er færdig.

Starter ud ved at tegne din plan på papir. Tage nøjagtige målinger af rummet for at afgøre, hvor mange plader af gips skal du. Give lidt ekstra for affald. Afgørelse om typen af drywall du har brug for. Grøn Boardet er lavet til områder udsat for fugt, såsom badeværelset.

Generelt bør du starte med loftet og derefter gøre vægge. Start i toppen af muren nær loftet og flytte nedad. Holde sømmene så stramt som muligt for at hjælpe med at begrænse mængden af slibning og gulvafslibning du nødt til at gøre senere. Bruge dine T square til nøjagtigt for at måle drywall. Score med din hobbykniv og derefter bryde arkene. Vedhæfte disse på væggen på en måde, der efterlader det mindste antal sømme muligt.

Når drywall er hang, vil du tape over leddene. Tape fast og glat med en afsluttende kniv. Brug din kniv til at udjævne sammensat. Glatte hjørner med dit hjørne værktøj. Tillad at tørre i mindst 24 timer. På dette tidspunkt, kan du sand drywall og tilføje en anden frakke. Vente en anden dag før du anvender den tredje frakke og sand dette efter yderligere fire og tyve timer er gået. Dette vil sikre den bedste mulige installation og glatteste finish.

Leave a Reply

Your email address will not be published.