Apollo applikator til lille delikat mærkning

Nyt fra skaberne af EASYLABEL har annoncerede indførelse af Apollo 1, en ny etiketprinter at egenskaber en valgfri label applikator designet til små, sarte, høj-præcision Udskriv og anvende programmer som elektroniske komponenter og udskrives printkort. Ligesom andre i Apollo-serien tilbyder Apollo 1 også de enkeltstående funktion, der tillader udskrivning med eller uden en computer tilsluttet.

Apollo 1 applikator er en tamp-type enhed, der giver fine, høj præcision anvendelse af små etiketter med en nøjagtighed på +/-0,02 tommer. Feltforsøg for placering nøjagtighed har indspillet en bedste 0,008 inches og et værste fald 0.031 inches. De mindste etiket slutbrugere er i øjeblikket anvendelse er fem bred af to inches høj. Applikatoren tillægger forreste del af den nye Apollo 1 termotransfer etiketprinter og giver en meget lille samlede fodaftryk.

Nye Apollo 1 funktioner 300 dpi udskriftsopløsningen kører på otte inches (200mm) pr. sekund med en 4,2 tommer (108mm) print bredde. Apollo 1 leveres som standard med en indre rewind samt bånd saver og en højhastigheds 32-bit-processor med 2MB RAM. Apollo 1 også har tre printeren skalerbare skrifttyper, og understøtter de primære stregkoder herunder UPC/EAN, kode 39, kode 128 og Interleaved 2 af 5 og to dimensional symbologies såsom PDF417.

Leave a Reply

Your email address will not be published.